Vodafone Park, oyunseverlerin de ilk adresi olacak!

Vodafone Park, oyunseverlerin de ilk adresi olacak!

Vodafone Park artık oyunseverlere de ev sahipliği yapacak. Stadyumun içerisinde, bin metrekarelik alana kurulan ‘Lenovo Game On’ kapılarını tüm oyunseverlere açtı.

Ajans Beşiktaş - Lenovo’nun son model oyun bilgisayarlarından Xbox’lara, akıllı telefonlardan tabletlere ve artırılmış gerçeklik cihazlarına kadar oyuna dair her şeyin yer aldığı alan 7’den 70’e herkese keyifli vakit geçirme imkanı sunacak.

z-003.jpg

Beşiktaş'ın başarıdan başarıya koştuğu yuvası Vodafone Park, içerisinde açılan oyun alanı ile oyunseverlerin de ilk adresi olacak. Vodafone Park’ta maç günleri hariç her gün öğlen 12’den gece yarısına kadar açık olacak Lenovo Game On, içerisinde son teknoloji ile donatılmış Lenovo oyun bilgisayarları, Xbox konsollar, mobil cihazlar ve arttırılmış gerçeklik cihazları ile oyuncular için kusursuz bir ortam sunuyor.

zz-002.jpg

Dünyada bir spor kompleksi içinde yer alan ilk gerçek kapsamlı gaming alanı özelliğini taşıyan Lenovo Game On’a gelip keyifli vakit geçirmek isteyenler, tek giriş bileti ile gün boyu oyun oynayabiliyor. Lenovo Game On’da, oyunseverler için düzenli turnuvalar ve çeşitli aktiviteler planlanırken, misafirler büyük oyun ve espor organizasyonlarını da buradaki dev ekranlardan hep birlikte coşkuyla takip etme imkanı yakalıyor. Game On’da Lenovo’nun Disney işbirliği ile çıkardığı Star Wars Jedi Challenges AR (arttırılmış gerçeklik) oyunu da Türkiye’de ilk kez oyuncuların beğenisine sunuluyor.

zzz-001.jpg

Oyun oynamayı seven tüm genç ve yetişkinler, toplam bin metrekarelik alanda hem güvenli hem de rahat bir ortamda oyun oynayabiliyor.

Etiketler :