Vodafone Park'a gelen hayran kalıyor!

Vodafone Park'a gelen hayran kalıyor!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Jardim, atmosferi öve öve bitiremedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Maç sonunda Jardim Beşiktaş taraftarı ve atmosferi övdü. "Statta öyle bir atmosfer vardı ki, bu atmosfer iyi futbol oynanmasına çok yardımcı oldu." Jardim'in bu açıklaması akıllara Vodafone Park'a gelen teknik direktörlerin açıklamasını getirdi.

Napoli Teknik Direktörü Sarrı: "Atmosfer cehennem gibiydi. Avrupa'da kim olursa olsun Beşiktaş'a karşı bu sahada zorlanır."

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria: "İstanbul'da oynadığımız atmosferi başka bir statta bulmak mümkün değil."

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Rebrov: "İstanbul'u biliyorum. Fenerbahçe'de oynadığım dönemde buradaki ateşli seyirciyi biliyordum ama Beşiktaş'ın sahasında oynamak hiç de kolay değil."

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hassenhüttl: "Atmosfer ve Beşiktaş'ın futbolu alıştığımız düzeni bozdu. Bu atmosferi yaşamak takımım için önemliydi. Atmosfere karşı yenildik.