Volkan Bayarslan'ın karnesi - Volkan Bayarslan'ın yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Volkan Bayarslan'ın karnesi - Volkan Bayarslan'ın yönettiği maçlar (28.12.2018 Son Durum)

Volkan Bayarslan haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Volkan Bayarslan ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Volkan Bayarslan'ın Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Volkan Bayarslan'ın Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 6 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Volkan Bayarslan istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 5 galibiyet elde ederken, 1 kez de mağlup oldu. Hakemin yönettiği maçlarda Beşiktaş hiç berabere kalmadı.

Volkan Bayarslan Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Çakır, 1 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise hiç sarı kart göstermedi. Beşiktaş'ın maçlarında hiç kırmızı kırmızı karta başvurmayan Volkan Bayarslan, rakip takımlara karşı da kırmızı kart kullanmamıştır.

Volkan Bayarslan istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Volkan Bayarslan'ın yönettiği 230'dan fazla maçın yüzde 44'ünü ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 23'ünü deplasman takımları kazanmıştır. Volkan Bayarslan maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 33 olarak kayda geçmiştir. 

Volkan Bayarslan istatistiklerine bakıldığında sarı kart gösterme oranı maç başına 4,1 sarı kart şeklindedir. Öte yandan Bayarslan'ın kırmızı kart istatistiği maç başına 0,21 olduğunu gösteriyor.

Volkan Bayarslan yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Bayarslan, kariyeri boyunca 230'dan fazla maç yönetmiştir. 2000 yılından beri hakemlik yapan Volkan Bayarslan, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan nereli? Kaç yaşında? Volkan Bayarslan'ın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Volkan Bayarslan TFF resmi sitesine göre 18095 lisans numaralı Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği mühendisliktir. Volkan Bayarslan Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 2002 tarihinde  profesyonel lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. Hakemlik bölgesi İstanbul olan Volkan Bayarslan, 1 Ocak 1978 tarih doğumludur. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Çakır 1.86 boyundadır.

Aslen Erzurumlu olan ve TFF Bölge Müdürlüğü görevinde de bulunan Aytaç Bayarslan’ın oğlu Volkan Bayarslan, Erzurumspor alt yapısında futbola başladı. Mavi-beyazlı formanın yanı sıra Oltuspor formasını giydi. Eğitim için gittiği Trabzon'da Köprübaşı Gençlikgücüspor takımında futbol oynadı. Burada profesyonelliğe geçen Bayarslan Ağrısor'a transfer oldu. 1999 yılında profesyonel futbolu bırakıp hakemliğe başladı.

1978 yılında Erzurum'da doğan Volkan Bayarslan, 2000 yılında hakemliğe başladı ve 2002 yılına ilk profesyonel maçına yardımcı hakem olarak çıktı. 2010 yılına kadar alt liglerde görev yaptı. 2010-2011 yılı futbol sezonunda, üst klasman hakemi oldu ve 21.08.2010 tarihinde Samsunspor - Akhisar Belediye Gençlik ve Spor müsabakasıyla 1. Lig deki ilk hakemlik tecrübesini yaşadı.

2008 yılından 2011 yılına kadar genellikle dördüncü hakemlik yapan Bayarslan, Süper Lig'de ilk defa hakem olarak 30 Ekim 2011'de oynanan Bursaspor ve Manisaspor maçında görev yaptı.

Volkan Bayarslan Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'ın peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Volkan Bayarslan Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Volkan Bayarslan'ın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Volkan Bayarslan'ın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.