Weghorst için Fenerbahçe de devrede!

Weghorst için Fenerbahçe de devrede!

Beşiktaş, Hollandalı golcü Wout Weghorst'un kiralanması için kulübü Burnley ile temasa geçti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, teknik direktör Valerien İsmael yönetiminde yeni sezonda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirlerken, transfer çalışmalarını da erken tamamlamak istiyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, siyah beyazlılar santrfor transferi için listesinin üst sıralarında yer alan Wout Weghorst konusunda önemli bir adım attı.

Yönetim, 29 yaşındaki Hollandalı için kulübü Burnley ile görüştü ve masadan büyük ölçüde anlaşmayla kalktı.

Beşiktaş'ın transfer teklifi

Premier Lig’den düşen Burnley ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Weghorst için 100 bin Euro’luk kiralama bedeli ödemeyi planlayan Beşiktaş, ardından 8 milyon Euro’luk opsiyon maddesini de İngilizlere sundu.

Weghorst’un maaşı ne kadar olacak?

Premier Lig’de geçen sezon beklentilerin uzağında kalan Hollandalı futbolcunun, önümüzdeki sezon Championship’te forma giymek istemediği belirtildi.

Beşiktaş, futbolcunun toplamda 2.5 milyon Euro’luk maaşını ödemeyi kabul ederken, bu transfer için Fenerbahçe’nin de masada olduğu ifade edildi. Buna karşın Beşiktaş’ın elini çabuk tutarak bu oyuncuyu kampa yetiştirmek istediği bildirildi. Wout Weghorst'un kararının transferde belirleyici olacağı aktarıldı.

Kariyerinde Emmen, Heracles, AZ Alkmaar ve Wolfsburg formaları giyen Weghorst, Premier Lig'de çıktığı 20 maçta 2 gol ve 3 asist üretti.