Wout Weghorst'tan sürpriz Beşiktaş açıklaması! 'Anlaşmaya vardık demek...'

Wout Weghorst'tan sürpriz Beşiktaş açıklaması! 'Anlaşmaya vardık demek...'

Süper Lig devi Beşiktaş'ın transferi için uğraş verdiği Hollandalı golcü Wout Weghorst'tan çok önemli transfer açıklaması geldi. Weghorst, Beşiktaş'la görüştüğünü doğrularken transferle ilgili kritik ifadeler kullandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Larin ve Batshuayi sonrası forvet hattını doldurmak için harekete geçmiş ve adaylarla görüşmeye başlamıştı.

Trabzonspor'da gol kralı olan Alexander Sörloth'un bonservisinin yüksek olması nedeniyle Premier Lig'den Championship'e düşen Burnley'de forma giyen Hollandalı golcü Weghorst ile temaslara başlamıştı. 

'CHAMPİONSHİP'TE OYNAMAYACAĞIM KONUSUNDA ANLAŞMIŞTIK'

Beşiktaş'ın Weghorst transferinde büyük ilerleme kaydettiği iddia edilirken Hollandalı yıldızdan transfer açıklaması geldi. Hollanda basınına konuşan golcü oyuncu; 'Transfer olurken Championship'te oynamayacağım konusunda Burnley ile olukça net bir şekilde daha önceden anlaşmıştık. Ancak kulüp kısa sürede Premier Lig'e dönmek isteyen kulüp beni takımda tutmak istiyor.' dedi.

'GÖZ ÖNÜNDE OLMAM ÇOK ÖNEMLİ'

Championship'te oynamak istemeyen Weghorst, 'Gelecek sezon Katar yapılacak olan Dünya Kupası'nda yer alabilmem için göz önünde olmam ve yüksek performans gösterebilmem benim için çok önemli.' sözleriyle başka bir takımda oynamak istediğini açıkça gösterdi.

'BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞMAYA VARDIK DEMEK HENÜZ ÇOK ERKEN'

Öte yandan Beşiktaş'la ilgili gelen soruya Hollanda golcü 'Anlaşmaya vardık demek henüz çok erken' ifadelerini kullanırken, 'Medyada çıkan her habere inanmamalısınız ama Türkiye, İngiltere ve Almanya'dan benim için ilgili olan kulüpler  olduğu doğru. Her şeyden önce milli takıma odaklanacağım, daha sonra Burnley ile karar vereceğiz.' diyerek sözlerini sonlandırdı.