Yakın markaj Oğuzhan için son şans olabilir!

Yakın markaj Oğuzhan için son şans olabilir!

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın göreve gelir gelmez “Türk futboluna yeniden kazandıracağız” diyerek sahip çıktığı Oğuzhan Özyakup son iki sezondaki gibi büyük hayal kırıklığı yaşatıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta son 5 maçta toplanan 13 puan, Siyah-Beyazlı takımı zirve yarışında iddialı konuma getirirken teknik ekip ciddiyeti elden bırakmıyor.

Beşiktaş'ta teknik ekip, Kara Kartal'da son yıllarda bekleneni bir türlü veremeyen Oğuzhan Özyakup’la, yakından ilgileniyor. Bu sezon çıktığı maçlarda gol ya da asist katkısı veremeyen ve yaptığı hatalarla da büyük tepki çeken Oğuzhan’a Avcı’nın da sabrı kalmadı.

Tecrübeli teknik adamın, yıldız oyuncuyla yaptığı görüşmede “Millî arayı iyi değerlendir. Devre arasına kadar kendini yeniden göstermek zorundasın” diyerek mühlet verdiği öğrenildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı, milli arada hazırladığı özel idman programlarıyla 27 yaşındaki futbolcunun formunu artırmayı hedefliyor.

Her fırsatta tecrübeli orta saha oyuncusunun çok kaliteli bir ayak olduğunu belirterek, “Bugün Oğuzhan’ın ismini transfer etmek isterseniz, 10-12 milyon Euro ödemeniz gerekir. Biz de elimizdeki bu 10-12 milyon Euro’luk değeri kullanmak istiyoruz” diyen Avcı, Oğuzhan’ın formunun yükselmesi için bireysel programlar hazırlatıyor.

Bu sezon katkı yapamadı

Siyah-Beyazlılar’da bu sezon 11 karşılaşmaya çıkan Oğuzhan, takıma gol ya da asist katkısı yapamamıştı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın alternatif kadrosunda düşündüğü 27 yaşındaki futbolcu, etkisiz görüntüsü sebebiyle Beşiktaş taraftarından da tepki almıştı. (Türkiye & Fanatik)

Etiketler :