Yalanın böylesi! Formasını mı düzeltiyordu? İşte gerçek...

Yalanın böylesi! Formasını mı düzeltiyordu? İşte gerçek...

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi. F.Bahçe çeyrek finale yükselirken; Beşiktaş'ın kupa yolculuğu sona erdi.

Ajans Beşiktaş - Maçın ilk yarısının sonlarında Dusko Tosic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından Sırp futbolcu sinirlerine hakim olamayınca Van Persie'nin üzerine doğru yürümeye kalkıştı, takım arkadaşları futbolcuyu zor sakinleştirdi.

Van Persie'nin bu sırada elini şortunun içine sokarak yaptığı hareket özellikle sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki gördü.

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Van Persie'nin yaptığı bu hareket için "Bu hareket ahlaksızlıktır. Aksini söyleyen doğru konuşmaz." diye konuştu.

Maçtan sonra tüm yorumlarda bunu ahlaksız bir hareket olduğu ve TFF'den ceza alması gerektiği yönündeydi. (RvP'nin hareketi yıllar önce Beşiktaşlı Pascal Nouma'nın hareketini ve ona verilen cezayı akıllara getirdi)

F.Bahçe'ye yakın bazı yorumcular, bunun ahlaksız bir hareket olmadığını Van Persie'nin formasını düzelttiğini iddia etti.

Ancak gerçek çok geçmeden gün yüzüne çıktı. F.Bahçeli futbolcunun formasının maç boyunca şortunun dışında olduğu karelerle belgelendi: Formasını "düzelten" RvP'nin forması 90 dakika boyunca şortunun dışında!

s1-012.jpg

s2-006.jpg

s3-001.jpg

s4.jpg

Etiketler :