"Yapılan eleştiriler beni kamçılıyor"

"Yapılan eleştiriler beni kamçılıyor"

Milli takım arasında çalışmalarına hız veren Negredo, “Daha önec yaptıklarım ortada... Eleştiriler beni asla üzmüyor. Daha da kamçılıyor..Milli aradan sonra kim olduğumu herkese göstereceğim. Onlara sahada cevap vereceğim ” dedi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Alvaro Negredo'dan eleştirilere cevap geldi. Siyah- Beyazlı takımla sözleşme imzaladıktan sonra, "35 gol atarım" açıklamasını yapan İspanyol yıldız henüz golle tanışamadı.

2 ASİSTİ VAR

Siyah-Beyazlı taraftarlar da Negredo'nun performansını eleştirmeye başladı. Bu sezon 10 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 2 asist üretirken rakip fileler bir türlü havalandıramadı. Şanssızlığını kıramayan İspanyol oyuncu, kendisini eleştirenlere cevap verdi.

ÇOK MUTLUYUM

Negredo, "Daha önce yaptıklarım ortada. Yapılan eleştiriler beni asla üzmüyor. Daha da kamçılıyor. Milli aradan sonra kim olduğumu, nasıl bir golcü olduğumu herkese göstereceğim" şeklinde konuştu. İspanyol golcü, Beşiktaş'ta müthiş bir arkadaşlık ortamının olduğunu belirterek, "Geldiğim günden beri herkes bana yardımcı olmaya çalışıyor. Beşiktaş tam bir aile kulübü. Bu da başarıları getiriyor. İyi ki buradayım" dedi. (Takvim)

Etiketler :