Yasin Öztekin pazarlığı

Yasin Öztekin pazarlığı

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın transferini istediği Yasin Öztekin için siyah-beyazlı kulüp ile Göztepe arasında görüşmeler başladı.

Ajans Beşiktaş - Kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Yasin ile anlaşan Beşiktaş cephesi, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e de teklifini iletti. 32 yaşındaki futbolcuyu satmaya sıcak bakan Sepil'in ise Beşiktaş'tan para artı iki oyuncu istediği de ileri sürüldü. İzmir ekibinin Yasin'e karşılık siyah-beyazlılardan Orkan Çınar ve Cyle Larin isimlerinin üzerinde durduğu kaydedildi. 32 yaşındaki futbolcu, Göztepe'de geçen sezon 26 maçta 8 gol atmayı başardı.

SAĞ BEKE KERİM ALICI

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'e alternatif sağ bek arayışları sürerken listeye giren son isim Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen sağ bek Kerim Alıcı oldu. Geçen sezon ikiz kardeşi Barış Alıcı'nın Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Kerim'in de yeni sezon öncesi yuvadan uçması bekleniyor. Ligde 58 maçta 3 gol atan Kerim için Altınordu'nun en az 1 milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği öğrenildi. (Sabah)