Yazarlardan Beşiktaş değerlendirmesi

Yazarlardan Beşiktaş değerlendirmesi

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Ümraniyespor karşısında aldığı galibiyeti değerlendirdi. Yazıların tamamına paragraf sonunda adı verilen gazeteden ulaşabilirsiniz. İşte yapılan yorumlar....

Ajans Beşiktaş - Spor yazarları, Beşiktaş'ın Ümraniyespor karşısında aldığı galibiyeti değerlendirdi. Yazıların tamamına paragraf sonunda adı verilen gazeteden ulaşabilirsiniz. İşte yapılan yorumlar....

"DÖRDÜNCÜ - BEŞİNCİ VİTESE İHTİYAÇ DUYMADI"

UĞUR MELEKE: "Beşiktaş içinse dördüncü-beşinci vitese ihtiyaç dahi olmayan bir maçtı bu. Güneş’in Ümraniye’de kurduğu "Siyah-beyaz rehabilitasyon merkezi" nin son kazananı Redmond’ın, Aboubakar-Cenk’le uyumu galibiyete yetti zaten. Sanırım İngilizler’in şu sıralar Dele Alli’yi eleştirmelerinin sebebi bu: Alli bu kulüpte dahi toparlayamıyorsa, sorun ondadır diye düşünüyor İngiliz medyası." (Hürriyet)

"HİÇ ZORLANMADILAR"

ERMAN TOROĞLU: "Beşiktaş rahat rahat oynadı. Gelecek hafta çıkacağı Galatasaray derbisinden önce bir idman maçı yaptı diyebiliriz. Siyah beyazlılar, 90 dakika boyunca hiç zorlanmadılar. Farka da gidebilirlerdi ama onu yapmadılar. Öylesine oynadılar." (Sabah)

"DERBİDE KESİN OLMAMALI"

TURGAY DEMİR: "Bu galibiyet derbi öncesi moral oldu… Bunu söylerken şunu da ekleyelim; ilk yarıdaki futbol derbide kesinlikle olmamalı. Derbide galibiyete ulaşmak için siyah-beyazlı oyuncuların çok daha iyi motive olmaları şart…" (Fotomaç)

"SÜRPRİZE MÜSAADE ETMEDİ"

ALİ GÜLTİKEN: "Beşiktaş bu maçta beklendiği gibi kötü bir sürprize müsaade etmedi. Olması gerekeni yaparak maçı erken çözdü ve olabileceği en iyi yerde olmaya devam ediyor." (Sabah)

"ÇOKTAN DERBİ HAVASINA GİRMİŞ"

SİNAN VARDAR: "Beşiktaş istediği 3 puanı tereyağından kıl çeker gibi elde ederken 2-0'dan sonra siyah beyazlı takımın oyuncuları çoktan Galatasaray derbinin havasına girmiş gibiydi." (Fotomaç)

"DERBİYİ KAYBETMEZ"

OKTAY DERELİOĞLU: "Galatasaray da formda ama Beşiktaş'ın bu maçı kaybedeceğini düşünmüyorum. Hücum hattında oynayan futbolcuların formda oluşu önemli bir faktör. Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte müthiş bir ivme yakaladı. Bu çok açık, net bir şekilde görülüyor. Trabzonspor deplasmanından da 3 puan çıksaydı farlı şeyler konuşuyor olabilirdik." (Takvim)

"ÇOK RAHAT POZİSYONA GİRDİ"

NECATİ ATEŞ: "Maça ortak olabilecek direnç gösteremedi Ümraniyespor, Beşiktaş çok rahat pozisyonlara girdi. Aboubakar muhteşem bir gol attı. Onun gol atması için takım arkadaşlarına ihtiyacı yok, saf bir yeteneği var resmen. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum"

"SONUCA GİTMESİNİ BİLİYOR"

NİHAT KAHVECİ: "Trabzonspor maçı hariç Aboubakar, Redmond gibi formda isimlerle sonuca gitmesini biliyor. Aboubakar'a topu kenarda ver, taç çizgisinde ver, kale önünde ver, Nişantaşı'nda ver, stada iniyor ve golünü atıyor. Böyle bir forvet. Kendisiyle yarışıyor. Tekte vuruş çatala vuruyor. Messivari topu alıp gidip köşeye bırakıyor tertemiz plaseyi. Çok şey bekliyorsun maçta belki ondan ama bir forvet golünü attıysa görevini yapmıştır."

"FENERBAHÇE GİBİ OLMADI"

RIDVAN DİLMEN: "Beşiktaş'ta Şenol hocayı ve yönetimi tebrik ediyorum. Fenerbahçe'nin geçen sezon matematiksel olarak şampiyonluk şansını kaybettikten sonraki durumu gibi olmadı. 2-0'a kadar ne kadar risk varsa almak istedi. Maç çok yavaşladı bir ara ve 1-1 olsun istemedi Şenol Güneş. Aboubakar'ın müthiş golüyle 2-0 oldu ve fişi çektiler" (Sporx)