Yazarlardan N'Koudou yorumları

Yazarlardan N'Koudou yorumları

Sabah Spor yazarları, Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o yorumlar...

Ajans Beşiktaş - Sabah Spor yazarları, Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Georges-Kevin N'Koudou ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o yorumlar...

"AĞZIYLA KUŞ TUTSA OLMAZ"

SORU: Beşiktaş kazandı. Çok pozisyona girdi ama Cenk başarılı değildi. Güneş, Cenk'i ısrarla sol önde oynatmaya devam ediyor. Orada kim oynasa başarılı olamıyor. Oranın adamı N'Koudou'yu gözden çıkarmak hata mı?

GÜRCAN BİLGİÇ: Şenol hocanın sözlerinden anladığım kadarıyla N'Koudou'ya güvenmiyor. Antalyaspor maçı sonrasındaki 'parti' de tuzbiber oldu. N'Koudou ağzıyla kuş tutsa, Cenk'in yerine oynayamaz.

"GÜNEŞ'İN YERİNDE OLSAM..."

LEVENT TÜZEMEN: Güneş'in yerinde olsam N'Koudou'yu kazanmaya çalışırım. N'Koudou çalım becerisi yüksek, topla dikine hücum edebilen, gol atan ve attırabilen bir oyuncu. Teknik adamların görevi, oyuncuları disipline etmektir. Onun için Şenol hoca, N'Koudou'nun duygularına hitap etmeli. Cenk Tosun'un Beşiktaş'ta geleceği yok gibi görünüyor. ABD'den aldığı teklifi kabul eder.

"HATA OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

ALİ GÜLTİKEN: Ben hata olduğunu düşünmüyorum. O bölgede Cenk'le beraber forvet olarak Muleka da var. Şimdi altyapıdan Semih de geldi. Oranın verimliliğindeki sıkıntı, orayı asiste etmekle alakalı. Yani Ghezzal gibi bir oyuncu sahada olabilse bu oyuncuların performansları da farklı hale gelecek. Şimdi Maxim'in önümüzdeki haftalarda ilk 11'de şans bulmasıyla bu tarif ettiğimiz şeyler biraz daha ete kemiğe bürünecektir. Bu oyuncular da çok daha etkili hale geleceklerdir.

"GÖZDEN ÇIKARMASI DOĞRU DEĞİL"

ÖMER ÜRÜNDÜL: N'Koudou bana göre önemli bir sprinter ama maç içinde de istikrarı inişli çıkışlı . İlk 11 olarak düşünmese de onu gözden çıkarmasını doğru bulmuyorum.

"HATA OLARAK GÖRÜLMEMELİ"

İSKENDER GÜNEN: Cenk, sol önde birçok maçta şans verilen bir isim. Fakat sol önün aranan özelliklerine sahip değil. N'Koudou'yu gözden çıkarmak hata olarak görülmemeli. Çünkü G.Antep'ten gelen Maxim sol önde takıma çok büyük katkılar verebilecek yeterlilikte. (Sporx)