Yeni Çorumspor - Kasımpaşa maçı CANLI İZLE (24.09.2019)

Yeni Çorumspor - Kasımpaşa maçı CANLI İZLE (24.09.2019)

Kasımpaşa, Türkiye Kupası 3. tur maçında Yeni Çorumspor ile karşılaşıyor. Karşılaşmayı CANLI yayınla izlemek mümkün.

Türkiye Kupası'nda heyecan sürüyor. 3. Tur maçında Yeni Çorumspor ile Kasımpaşa kupada karşı karşıya geliyor. Yeni Çorumspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Yeni Çorumspor Kasımpaşa maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Bu soruların cevapları haberimizde...

24 Eylül 2019 (bugün) saat TSİ 13:00'de başlayacak olan Yeni Çorumspor Kasımpaşa maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Yeni Çorumspor Kasımpaşa canlı izle" ve "Yeni Çorumspor Kasımpaşa maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Yeni Çorumspor Kasımpaşa maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Kasımpaşa ve Yeni Çorumspor taraftarları için Kasımpaşa-Yeni Çorumspor maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aradığı bilgiler bu haberimizde mevcut.

Karşılaşma A Spor kanalından yayınlanacak. A Spor'a hem uydudan hem de bir çok dijital yayın platformundan ulaşabilirsiniz.

Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri olarak; justintv, lshunter ve netspor siteleri öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk'teki maç yayınlarının uydudan izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesine sahiptir ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :