Yeni ön libero Arsenal'den!

Yeni ön libero Arsenal'den!

Arsenal'den bir orta saha transferi için nabız yoklayan siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Ajans Beşiktaş - Atiba'nın futbolcu bırakacak olması, Medel'in de ayrılmayı düşünmesi nedeniyle ön libero mevkiindeki eksikliği gidermek için harekete geçen yönetim, rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Ayew'i Fenerbahçe ile beraber Beşiktaş'a da öneren İngiliz menajerin, sezon sonunda Arsenal'den ayrılacak olan Elneny'nin siyah-beyazlı formayı giyebileceğini ilettiği ortaya çıktı.

26 yaşındaki ön libero 2016'dan bu yana Arsenal'de görev yapıyor. Kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Elneny'nin, takımdan ayrılmayı düşündüğü; Beşiktaş'ın da kiralama ardından satın alma opsiyonu için nabız yokladığı ifade edildi.

Beşiktaş yönetimi, Atiba ve Medel'den doğacak boşluğu, Arsenal'den ayrılmayı isteyen Mısırlı Mohamed Elneny ile doldurmayı hedefliyor.

Mohamed Elneny kimdir?

Arsenal formasıyla 83 resmi maçta görev yapan Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny, bu süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırırken, 8 de asist yaptı ve toplam 10 gole direkt olarak katkıda bulundu. Elneny, kariyeri boyunca oynadığı 266 resmi maçta 15 gol atarken, 19 da asist yaptı. (Fotomaç)

Etiketler :