Yeni sponsorluk anlaşmasının detayları

Yeni sponsorluk anlaşmasının detayları

Uluslararası anlaşmalarla büyüyen ve Türk sporunun gelişimine katkılarını sürdüren Beşiktaş, Japonya’nın ve dünyanın lider sigorta şirketlerinden Sompo Sigorta ile iş birliğinde yeni bir döneme başlıyor.

Ajans Beşiktaş - İki kurum, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı özelinde dört yıldır devam eden sponsorluk anlaşmasının yeni sezonda da süreceğini açıkladı.

Erkek Basketbol Takımı ve Sompo Sigorta, dört yıldan bu yana devam eden sponsorluk anlaşmasını yenileme kararı aldı. 

Küresel markalarla gerçekleştirdiği anlaşmalarla ülke sporuna farklı bir vizyon kazandıran Kulübümüz, Sompo Sigorta ile yeni dönem sponsorluk anlaşmasını; başkan Fikret Orman, Sompo Sigorta CEO’su Recai Dalaş, Sompo Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımızın Başantrenörü Dusko Ivanovic ve takım kaptanımız Samet Geyik’in katılımıyla Vodafone Park’ta gerçekleştirilen toplantıda duyurdu.

Fikret Orman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün Japonya’nın önemli küresel markalarından Sompo Sigorta ile basketbol kategorisinde yenilediğimiz sponsorluk anlaşmasını duyurmak için bir aradayız. Tüm marka iş birliklerimizi uzun soluklu yol arkadaşlıkları olarak görüyoruz. Uzun, verimli bir dostluk ve güven ilişkisi içinde devam eden bu anlaşmanın yeni döneme taşınmasında katkıda bulunan tüm yönetici arkadaşlarıma ve Sompo Sigorta’nın kıymetli yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sompo Sigorta CEO’su Recai Dalaş ise Türkiye’deki yatırımlarını kararlılıkla sürdürdüklerini ve son 10 yılda en hızlı büyümeyi gösterdiklerini, sürekli kâr eden bir kurum olduklarını belirterek; “Sompo Sigorta olarak 132 yıllık tarihimizden aldığımız güç ve tecrübe ile Türkiye finans ve sigorta sektörünün en önemli oyuncularından biri olarak faaliyet göstermenin sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Bu doğrultuda Türk sporuna yatırım yapmayı da bir sorumluluk olarak görüyoruz. Ülkemizin spor faaliyetlerinde ve basketbolun geleceğine duyduğumuz inanç ve güvenle Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile olan sponsorluk anlaşmamızı 5. yılda da yenilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Beşiktaş Sompo Sigorta Basketbol Takımı’nın yeni sezonda da imza atacağı başarıların önemli bir parçası olmaya devam etmekten büyük gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Vodafone Park ve taraftarları, her türlü hasar ve kazaya karşı Sompo Sigorta’nın güvencesi altında. Yeni döneminin basketbol takımımız başta olmak üzere Beşiktaş camiası için başarı getirmesini diliyorum” açıklamasında bulundu.

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımı'nın Başantrenörü Dusko Ivanovic, törende yaptığı konuşmada, “Beşiktaş çok büyük bir marka. Sompo kendi alanında önemli bir marka. İki markanın birlikteliğinden iyi bir sinerji oluştu. Bize destek oldukları için Sompo Sigorta’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Sompo Sigorta Takımı'nın kaptanı Samet Geyik, anlaşmayla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Anlaşma, her iki taraf için de hayırlı olsun. İki köklü camia bir arada. Umarım iki marka için de güzel bir sezon olur.”

Fikret Orman, törenin ardından; Sompo Sigorta CEO’su Recai Dalaş, Sompo Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Beşiktaş Sompo Sigorta Takımımızın Başantrenörü Dusko Ivanovic ve takım kaptanımız Samet Geyik ile Vodafone Park’ın zemininde hatıra fotoğrafı çektirdi.