Yeni yılın ilk bombası Beşiktaş'tan! 4 yıllık sözleşme...

Yeni yılın ilk bombası Beşiktaş'tan! 4 yıllık sözleşme...

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yeni yılın ilk transfer bombasını patlatıyor.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon kanalına "Devre arasında 2-3 oyuncu alacağız, 1-2 tane stoper olabilir" açıklamasını yapmıştı.

Belçika basını, siyah-beyazlıların stoper transferinde mutlu sona ulaştığını duyurdu. Voetbalkrant.com'un haberine göre; Beşiktaş, Porto'nun 24 yaşındaki stoperi Chancel Mbemba ile anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın Kongolu futbolcu için Portekiz ekibine 2.5 milyon bonservis ödeyeceği ve oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Haberde Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht'in de 24 yaşındaki oyuncuyu istediği belirtildi.

2012-2015 yılları arasında Anderlecht forması giyen Chancel Mbemba, 2014 yılında Galatasaray ile oynanan ve 2-0 kazandıkları Şampiyonlar Ligi müsabakasında takımına galibiyeti getiren golleri kaydetmişti. Kariyerine Anderlecht'te başlayan Mbemba, Newcastle United ve Porto formalarını giydi. Bu sezon Porto formasıyla sadece 4 maça çıkabilen Kongolu stoperin gol ve asist katkısı bulunmuyor.

 

Etiketler :