"Yenilmezlik serimizde taraftarın payı büyük"

"Yenilmezlik serimizde taraftarın payı büyük"

Beşiktaş'ın Kanadalı dinamosu Atiba Hutchinson, Bein Sports'a özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takımın en önemli parçalarından birisi olan, orta sahanın dinamosu Atiba Hutchinson, yayıncı kuruluş Bein Sports'tan Tuna Akdemir'e özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli orta saha oyuncusu, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş'ta çok mutluyum"

"Kanada'da genç yaşta başladım futbola. Bölge takımları ve genç takımlarda oynadım. Sonra Avrupa'ya geldim. Avrupa'da ilk deneyimim İsveç'teydi. Benim için çok iyi bir deneyim oldu. Çok yüksek seviyede bir kulübe gitmediğim için oynama fırsatı buldum ve gelişimimi devam ettirdim. Oradan Danimarka'ya gittim. Gittikçe olgunlaştım ve ardından Hollanda'ya transfer oldum. Hollanda benim için çok değerli bir adım oldu. Teknik özelliklerimi geliştirdim. Orada iyi pas oyunu oynamak çok önemliydi. PSV'den sonra da Beşiktaş'a geldim. Burada çok mutluyum, çok iyi zaman geçiriyorum. Son iki sezonu şampiyon tamamladık. Bu da çok güzel bir yol olarak devam ediyor."

"Yeni transferlerimiz çok kariyerliler"

"Stadyumlar çok iyi, taraftarların futbola tutkusu çok yüksek. Stat dışında da taraftarlar ile karşılaştığımızda bizleri sevdiklerini çok iyi şekilde gösteriyorlar. Yeni transferlerimiz çok deneyimli ve kariyerli isimler. Hayatları boyunca büyük başarılar yakalamış isimler. Takımımızın olgunlaşması için daha büyük başarılar elde etmemiz için bize büyük katkı yapacaklar."

"Yenilmezlik serimizde taraftarın payı büyük"

"Çok büyük baskı yaratıyorlar. İlk düdükle birlikte büyük destek veriyorlar. Özellikle Avrupa maçlarında ve derbilerde bu atmosfer daha da yükseliyor. Onlar tam 12. adam gibi davranıyorlar ve özgüvenimizi yükseltiyorlar. Yenilmezlik serisinde taraftarlarımızın da büyük payı var."

"Beşiktaş doğru yolda ilerliyor"

"Burası potansiyeli çok yüksek bir kulüp. Adım adım geliştik. Son iki sezon şampiyon olduk. Kulübün Avrupa'da tanınırlığı arttı. Bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde büyük şansımızın olduğunu düşünüyorum. İyi bir kimyaya sahibiz. Deneyimli ve genç dinamik oyuncularımız var. Doğru yoldayız, doğru ilerliyoruz"

Etiketler :