Yevgen Konoplyanka iddiası!

Yevgen Konoplyanka iddiası!

Şu sıralar Ukrayna takımlarından Shakhtar Donetsk forması giyen 32 yaşındaki kanat oyuncusu Yevgen Konoplyanka hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Yevgen Konoplyanka, Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray'a bedava transfer olabilir.

Ajans Beşiktaş - Bir dönem Schalke 04 ve Sevilla gibi takımlarda da forma giyen tecrübeli kanat oyuncusu Yevgen Konoplyanka için Ukrayna basınından önemli bir iddia gündeme geldi.

Ukraynalı gazeteci Igor Burbas'ın haberine göre Yevgen Konoplyanka, Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Haberde, 32 yaşındaki yıldızın bu hafta takımıyla yollarını ayıracağı ifade edildi.

YOLU TÜRKİYE'YE DÜŞEBİLİR

Öte yandan Yevgen Konoplyanka'nın bir sonraki durağının Türkiye olabileceği bilgisine yer verildi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın oyuncuya ilgi duyabileceği kaydedilirken, Avusturya'dan da Yevgen Konoplyanka'ya talip çıktığı aktarıldı.

YEVGEN KONOPLYANKA KİMDİR?

 

29 Eylül 1989'de Ukrayna'da dünyaya gelen Yevgen Konoplyanka, kariyerine Dnipro'da başladı. 2015-16 sezonunda Sevilla'ya transfer oldu.

Yevgen Konoplyanka, Schalke 04'te kiralık forma giymesinin ardından 2017-18 sezonunda 12.5 milyon euroya Alman temsilcisine bonservisiyle katıldı. Yevgen Konoplyanka, 2019-20 sezonunda da Shakhtar Donetsk'in yolunu tuttu.

Yıldız futbolcu, Ukrayna milli takımı ile de toplam 86 maça çıkarken 21 gol üretti. (Fotomaç)