Yılan hikayesine dönüşen Eto transferinde "tok satıcı" pazarlığı

Yılan hikayesine dönüşen Eto transferinde "tok satıcı" pazarlığı

Beşiktaş ısrarını sürdürürken, Antalyaspor'un tutumu Eto transferini yıla hikayesine dönüştürdü.

Sezon başında gerçekleşmeyen Samuel Eto'o transferini devre arasında bitirmeyi hedefleyen Beşiktaş, yine Antalyaspor'un ‘tok satıcı' yaklaşımını aşmaya çalışıyor.

Akdeniz kulübüyle takasta kullanılacak futbolcular ve bonservis bedeli için pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlılar, Kerim Frei'ın gitmeme konusundaki ısrarı karşısında Ömer Şişmanoğlu ve arttırılmış nakit parayla teklifini yeniledi.

Başkan Fikret Orman ise son bir hamleyle olumlu ya da olumsuz bu gündeme son vermek amacıyla Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile bizzat görüşmek için Antalya'da. Orman, Kartal olmaya dünden razı 35 yaşındaki Kamerunlu golcü için kulübünden kesin cevap almayı planlarken Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ten rest niteliğinde flaş bir açıklama geldi. Bu konuda konuşmaktan usandığını dile getiren Öztürk, “Beşiktaş, Eto'o'yu istiyorsa biz de Kerim Frei, Ömer ve Necip'i istiyoruz. Fikret Orman, ‘Eto'o ne oldu' diye sorarsa, ben de ‘Kerim, Ömer ve Necip ne oldu' diye sorarım” ifadelerini kullandı. Antalya Başkanı, yıldız forveti kadroda tutmak istediklerini yinelerken Eto'o'nun siyah-beyazlı takımın antrenmanını izlemesi hakkında “Yan yana antrenman yapıyorlar, doğaldır. Oturup izlediğini düşünmüyorum. İki kulübün aynı otelde olması ilginç” yorumunu yaptı. (AMK)