Yılın 11'ine 5 Beşiktaşlı

Yılın 11'ine 5 Beşiktaşlı

beIN Sports Futbolda Yılın Süperleri ödüllerini sahibi oldu. Geceye spor ve sanat camiasından birçok önemli isim katıldı.

Ajans Beşiktaş - TFF ve beIN Sports tarafından düzenlenen Futbolda Yılın Süperleri ödülleri sahibi oldu. Ödül törenine spor dünyasından birbirinden önemli isimler katılırken, ödüller sahiplerini buldu. 

Yılın kalecisi: Mert Günok
Yılın yükselen yıldızı: Dorukhan Toköz

"Oy veren herkese teşekkür ederim. Başkanımıza, yönetimimize, bana şans veren Şenol hocama teşekkür ediyorum. Bu ödüle aday olan tüm arkadaşlarım da bu ödülü hak etti. Hepiniz adına bu ödülü alıyorum." 

Yılın defansı: Epureanu
Yılın orta sahası: Visca
Yılın Türk temsilcisi: Cengiz Ünder

Yılın forveti: Burak Yılmaz

"Bana oy veren ve beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Genç sporculara örnek gösterilmek çok güzel bir duygu. Ben futbolcu özelliklerimle ve golcülüğümle örnek olduğum için gururluyum. 6 ay önce tek başıma idman yapıyorken, vazgeçmeyişimin ödülüdür bu. O yüzden bu yönmümle de genç arkadaşlarımla örnek gösterilmeyi diliyorum. Bu ödülü hayallerinin peşinde koşan, hiçbir zaman yılmayan genç sporcular için alıyorum." 

Yılın golü: Hasan Ali Kaldırım (Beşiktaş'a attığı gol)

"Bir savunma oyuncusu olarak attığım golle böyle bir ödülü beklemiyordum. Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başkanımız Ali Koç, hocamız, takım arkadaşlarım ve yöneticilerimize teşekkürler."

Yılın teknik direktörü: Abdullah Avcı
Yılın futbolcusu: Edin Visca

YILIN SÜPER 11'İ:

Mert Günok 
Gökhan Gönül 
Vida 
Epureanu 
Hasan Ali Kaldırım 
Emre Belözoğlu 
Dorukhan Toköz 
Visca 
Adem Ljajic 
Trezeguet 
Burak Yılmaz