Yılmaz Vural'dan ses getirecek açıklamalar: "Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın..."

Yılmaz Vural'dan ses getirecek açıklamalar: "Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın..."

Turkcell'in "Bip" uygulamasında yer alan "10 Numara Muhabbet" kanalına açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural yine gündem oluşturacak sözler sarfetti.

Ajans Beşiktaş - TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Beşiktaş'tan alacağı hakkında konuşan Yılmaz Vural şunları söyledi:

"Bir insanın alacağının olmasının etiklik ile ne alakası var. Adam vermiş ve parasını alacak tabii. Ama şimdi bunu TFF Başkanı ve  Beşiktaş ilişkisine getirirsek yanlış olur işte bu yüzden biz diyoruz ki yapmayalım, bu tarzda Başkan seçimi yalnış olur. Paralı Başkan seçmeyelim. Bu arada ben biliyorum ki Yıldırım Demirören'in böyle bir şey yapması mümkün değil ama başarısız olan taraf hemen bunları önünüze koyuveriyor.

Deniliyor ki 'Bu bu ilişkilerden dolayı Beşiktaş kollanılıyor, Demirören Beşiktaş'ın başarısını istiyor, böylece Beşiktaş'ın kazandığı başarı sayesinde para kazanacak ve o da kendi payını kurtaracak'. Böyle bir alaturka düşünce olur mu ? Ben buna katılmıyorum. Şimdi Yıldırım Bey'e bu kadar yüklenmenin bir alemi var mı, bilmiyorum. Ama maalesef bu dedikoduları engelleyemeyeceğiz.

Başka bir örnek Fenebahçeli Başkan Mehmet Ali Aydınlar. Saygın bir işadamı ama ne hale getiriyoruz. İşte Beşiktaşlı Başkan ne hale getirdik. Ondan evvel Galatasaraylı Başkanlar vardı onları ne hale getiriyoruz. Yani maalesef olmuyor. Taraflı görüyoruz, çünkü bir bahane gerekiyor hepimize... O yüzden ben bu kadar acımasız bakmıyorum. Ben sanmıyorum ki Demirören 100 milyon için  Beşiktaş'ı şampiyon yapsın. Hakemlere  Beşiktaş'ı koruyun desin . Öyle düşünmüyorum."

Etiketler :