Yönetim, Pepe'nin transferi için kararını verdi

Yönetim, Pepe'nin transferi için kararını verdi

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Pepe için siyah-beyazlı yönetim kararını verdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar için devre arası transfer dönemi yoğun geçecek. Beşiktaş, sadece oyuncu transferi yapmayacak; mevcut kadrodaki bazı isimlerle de yolları ayıracak.

Bunlardan biri de Pepe. Geçen sezon başında Real Madrid’den ayrılıp Kartal olan 35 yaşındaki stoper, son 1-2 aylık periyotta alacakları nedeniyle sıkıntı çıkarmaya başlamıştı.

Parası son anda ödenince UEFA’ya gönderilecek borçsuzluk kağıdına imza atan Pepe’ye, yüksek maliyetinden dolayı da kesinlikle yeni sözleşme teklif edilmesi düşünülmüyor.

Beşiktaş'tan yıllık 5 milyon euro garanti ücret üzerinden sözleşme imzalayan Pepe'nin sezonun ikinci yarısında alacağı 2.5 milyon eurodan kurtulmak isteyen Beşiktaş, aynı zamanda Portekizli futbolcudan para da kazanmak istiyor.

Portekizli dünya yıldızının muhtemel rotası da Katar veya Suudi Arabistan olacak.

Al Gharafa ve Al Ittihad'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Pepe'yi Ocak ayında kesin olarak satma kararı alan Beşiktaş, Katar ve Suudi kulüplerinin yanı sıra Çin opsiyonunu da devreye soktu.

Pepe'yi Ocak ayında elden çıkartarak maaş + bonservis geliri olarak yaklaşık 5 milyon euroluk bir gelir elde etmeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, Portekizli futbolcu ile de son durumu değerlendirdi.

10 yıl Real Madrid forması giyen ve hala Portekiz Milli Takımı’na çağrılan Pepe’nin, Arap yarımadasında da ciddi bir popülaritesi var.

Pepe'ye sezon başında Southampton teklif yapmış, 35 yaşındaki Pepe son döneminde İngiltere Premier Lig'den gelen bu teklifi değerlendirmek istediğini yönetime iletmişti. Ancak lige şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş bu transfere onay vermemişti. (Sporx & Fanatik)

Etiketler :