Yönetim sezon başında Larin'in kadro dışı kalmasını istedi

Yönetim sezon başında Larin'in kadro dışı kalmasını istedi

Beşiktaş'ta yönetimin sezon başında Tyler Boyd'un değil, Cyle Larin'in kadro dışı kalmasını istediği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Cyle Larin gollerine devam ediyor… Beşiktaş puanları topluyor… Kanadalı oyuncu ise gollerine şans eseri devam ediyor. Çünkü Ghezzal’ın transferinden sonra Sergen Yalçın Isimat-Mirin, Lens ve Douglas’tan sonra bir yabancı oyuncuyu daha kadro dışı bırakmak zorunda kaldı. Montero, N’Koudou, Boyd ile beraber Larin’in adı gündeme geldi.

Montero yeni transfer olduğu için ihtimal ortadan kalktı. N’Koudou içinse, “oynarsa satarız. Arap ülkelerinde piyasası var” denildi. Geriye Boyd ile Larin arasında seçim yapılması kaldı.

Yönetim, Yalçın’a “Boyd’u oynat. ABD’ye satalım” dedi. Yalçın ise, “Siz satacaksınız diye adam oynatmam. Ona gerekli şansı verdim kullanamadı” dedi. Larin adını verdi. İlk 4 haftada sürekli şans verdiği Boyd’u kadro dışı bıraktı.

Yuvanın golcüsü Larin

Beşiktaş'ın bu sezon iç sahada attığı 2 Süper Lig golü de Cyle Larin'den geldi. Siyah-beyazlıların forveti Cyle Larin, Süper Lig'deki son 5 golünün 3’nü kafa vuruşlarıyla kaydetti. Beşiktaş formasıyla ilk Süper Lig'de ilk asistini yapan Rachid Ghezzal, lig kariyerindeki son gol pasını Şubat 2018'de Monaco formasıyla vermişti. (Fotospor)

Etiketler :