Yönetimden Şenol Güneş'e sözleşme teklifi

Yönetimden Şenol Güneş'e sözleşme teklifi

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Şenol Güneş için harekete geçti.

Bursaspor'dan Beşiktaş'a geldikten sonra ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Şenol Güneş'in sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Durumunda farkında olan siyah beyazlı idareciler başarılı teknik adamla devre arasında masaya oturacak. Yoluna Şenol Güneş'le devam etmek isteyen Fikret Orman'ın bu amaçla tecrübeli hocaya 3 yıllık bir sözleşme teklifi hazırladığı öğrenildi.

Beşiktaş, Şenol Güneş'le geçtiğimiz sezonun başında 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli teknik adam siyah beyazlılarla geçirdiği ilk sezonunda lig şampiyonluğu başarısı kazanmıştı.

Bursaspor'dan siyah beyazlılara geldiğinde ilk olarak antrenman tesislerinde çalışmalarda bulunan ve Ümraniye tesislerini futbolcuların mutlu olacağı bir hale getiren Güneş, bu yönüyle de yönetimin takdirini kazanmıştı.

İşte bu sebeple yönetim, Şenol Güneş'le yapılacak kontrat sadece yeni bir sözleşme olarak görmeyecek. Şampiyon teknik adamın tecrübelerinden faydalanmak isteyen siyah beyazlılar futbolla ilgili Şenol Güneş'i tek yetkili yapacak.

Öte yandan Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le devre arasında yapacağı bu sözleşme milli takımla ilgili iddialarının da önüne geçecek. Hatırlanacağı üzere Fatih Terim'in milli takımdan ayrılacağı iddialarının ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in adı ilk söylenen isimlerden olmuştu. (Yeni Şafak)