Yönetimden Sergen Yalçın'a tam destek

Yönetimden Sergen Yalçın'a tam destek

Siyah-beyazlı yönetim deneyimli teknik adama sonuna kadar destek vererek takımdaki sorunları Yalçın ile koordineli bir şekilde çözme kararı aldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon aradığını bulamayan; ligde lider Trabzonspor’un 10 puan gerisine düşen, Devler Ligi’nde ise gruptan çıkma şansını yitiren Beşiktaş’ta taraftarlar ve camia sergilenen performanstan dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, B planı olmamakla tenkit ediliyor. Siyah-beyazlı yönetim ise tecrübeli teknik adama sonuna kadar destek olma kararı aldı.

Yönetimin, yaptığı değerlendirmede, “Geçen sezon şampiyonluk getiren yine Sergen Yalçın’dı. Geçen sezonun da ilk bölümlerinde beklentilerin altında kalınmıştı. Ancak toparlanıldı. Hocamıza tam destek vermeliyiz” görüşünde birleştikleri kaydedildi.

Yöneticilerin, bu anlamda somut adımlar atma kararı aldıkları da ifade edildi.

Gereken yapılacak

Yönetim, Sergen Yalçın ile görüşerek takımın son durumuna masaya yatıracak. Yöneticilerin, deneyimli çalıştırıcıya ne gibi gereksinimleri olduğu, takımda ters giden bir şeyler varsa nasıl düzeltilebileceğini soracakları ve bu konuda koordineli çalışmalar yürütecekleri kaydedildi. (Yeni Şafak)