"Yuhalamak ne demek..."

"Yuhalamak ne demek..."

Beşiktaş, Süper Lig'in üçüncü haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti. Beşiktaş, bu yenilgi ile Vodafone Park'ta ilk kez bir lig maçından puansız ayrıldı ve 45 maçlık iç saha serisi de bozulmuş oldu.

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Ömer Güvenç, karşılaşmayı değerlendirdi;

GERÇEKTEN ‘vay vay vay’lık, nefes kesen bir maç izledik. Yalnız Beşiktaşlılar’ın, Antalyalılar’ın değil futbolu seven herkesin inanıyorum ki nefesi kesilmiştir. Atılan, yenilen, kaçırılan, kurtarılan goller... Heyecan dolu hop oturup hop kalkılan bir maç izledik.

ÖNCELİKLE üstüne basa basa söyleyelim Beşiktaş 45 maç sonra sahasında kaybetti. Ama yine üstüne basa basa söylüyorum bu yenilgiyi kesinlikle hak etmedi. Kazanmak için tüm futbolcular (Babel hariç) ellerinden geleni yaptı. Yalnız Şenol Güneş’in bu defansa bir çare bulması lazım.
3 gol yedi ama hiçbirinde genç Utku’yu yüzde 100 hatalı bulmuyorum. İlk gol karşı karşıya, ikinci gol kontrpiyede kaldı, 3. golde de sağdan sola defans hatası.

YUHALAMAK NE DEMEK?

CANER, Medel, Quaresma Beşiktaş’ın en çok mücadele eden oyuncularıydı. Oğuzhan klasına hiç de
yakışmayan 2 gol kaçırdı. Ama özellikle ikinci yarıda Beşiktaş’ın en çalışken futbolcusuydu. Kötü oynayabilir, gol kaçırabilir... Kim olursa olsun, oyun içinde futbolcusunu yuhalamak, ıslıklamak da ne demek oluyor. Anlaşılır gibi değil.

KAZANAN Antalyaspor’u tebrik etmek gerekiyor. Nasıl kazandı? İnanılmaz mücadele etti. Beşiktaş bir koştuysa onlar 2 iki koştu. Ve kalesinde inanılmaz kurtarışlar yapan Boffin vardı. Bu galibiyeti mücadelelerine ve kalecilerine borçlular. Asla oynadıkları futbola değil.

Etiketler :