"Yüksek tempo Beşiktaş'a yaramadı"

"Yüksek tempo Beşiktaş'a yaramadı"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Yorumcu Metin Tekin, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş -  Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Fırat Aydınus yönetti. Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın gollerini Anderson Talisca ve Jeremain Lens kaydetti. Trabzonspor'un gollerini ise Olcay Şahan ve Hugo Rodallega attı.

beIN SPORTS yorumcusu Metin Tekin,  Beşiktaş - Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Tekin'in açıklamaları: "Temponun yüksek olması herkesin işine yaramaz ama biz seyredenlerin işine yarar.  Mesela, Beşiktaş'a ikinci yarı temponun yüksek olması hiç yaramadı.

Kaliteli takımı, iyi takımı anlatırken tempoyu sizin belirlediğinizde çok önemlidir. Bugün, Beşiktaş'ın 2. devre ihtiyacı olan şey, tempoyu topa sahip olarak düşürmekti, topu rakibe vererek değil. Top sahip olarak düşürmekti. Bunu başaramadı esasen. Bence en önemli kilit nokta; ikinci yarının kaybedilmesinde buydu. Yüksek tempo Trabzon lehine Beşiktaş'ın aleyhine." (Ajansspor)

Etiketler :