Yusuf Erdoğan: "Bursa'ya 3 puanla döneceğiz"

Yusuf Erdoğan: "Bursa'ya 3 puanla döneceğiz"

Bursaspor'un iki oyuncusu Yusuf Erdoğan ve Allano Lima, 'Şehrimiz ve camiamız için önemli bir maç. Kazanarak taraftarımızı mutlu etmeyi arzuluyoruz' diye konuştular. Kaynak: Bu kez 3 puan istiyoruz

Ajans Beşiktaş - Bursaspor'da kritik Beşiktaş karşılaşması öncesinde tek hedef galibiyet. Yeşil beyazlıların iki kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan ve Allano Lima, Beşiktaş deplasmanında 3 puan almak istediklerini söylediler. Son haftalarda ilk 11'de maçlara çıkan Yusuf, 'Şehrimiz ve camiamız için önemli bir maç. Bu maçın atmosferi her zaman güzel oluyor. Futbolcular iyi motive oluyor. Kazanmaya gidiyoruz. Taraftarımızı mutlu etmek için Bursa'ya 3 puanla döneceğiz' dedi.

"Elimden geleni yaparım"

Son haftalarda yaşadığı performans düşüklüğü nedeniyle Teknik Direktör Samet Aybaba tarafından kulübeye çekilerek hamle oyuncusu olarak oyuna dahil olan Lima da, 'Evimize üç puanla dönmeliyiz. Bizim için çok önemli bir maç. Bunun bilincindeyiz. Beşiktaş karşılaşmasının Bursaspor taraftarı için önemini de biliyoruz. Ben de her zamanki gibi en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu kez de umarım öyle olur' diye konuştu. (Olay Gazetesi)

 

Etiketler :