Zafer Algöz'den Sergen Yalçın sözleri: "Yazıklar olsun!"

Zafer Algöz'den Sergen Yalçın sözleri: "Yazıklar olsun!"

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Zafer Algöz, yakın arkadaşı Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılmasının ardından kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen ünlü tiyatro ve televizyon oyuncusu Zafer Algöz, yakın arkadaşı Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılmasının ardından kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Beşiktaş 'ta kötü sonuçlara rağmen 2 hafta önce 'yola devam' kararı alınan teknik direktör Sergen Yalçın ile Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a karşı alınan 5-0'lık mağlubiyetin ardından yollar ayrıldı.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ekranların sevilen tiyatro ve televizyon oyuncusu Zafer Algöz, tecrübeli teknik adamın görevinden resmen ayrılması sonrası kişisel sosyal medya hesabından dikkat çeke bir paylaşım yaptı.

'Yazıklar olsun sizin Beşiktaşlılığınıza'

Yakın arkadaşı Sergen Yalçın'a destek çıkan Algöz, ''2 hafta önce Sergen'le devam yanındayız diyenler, dün gece istifa diyorlardı. Şimdi de gidenin ardından methiyeler geliyor. Yazıklar olsun sizin Beşiktaşlılığınıza.'' ifadelerini kullanırken Siyah Beyazlı ekip taraftarları Algöz'ün bu gönderisini beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. (Fanatik)