Zago: "Hakem hataları olmasaydı 2003-2004 sezonunda kesinlikle şampiyon olurduk"

Zago: "Hakem hataları olmasaydı 2003-2004 sezonunda kesinlikle şampiyon olurduk"

Beşiktaş'ın 100. Yıl şampiyonluğunda büyük katkı sağlayan Carlos Antonio Zago, gazeteci Cansel Kemiksiz'in Instagram'da konuğu oldu.

Ajans Beşiktaş - İşte Zago'nun tüm açıklamaları:

"Beşiktaş'tan ayrıldığım dönemde yönetimle aram iyiydi. Bobo'nun transferinde 'Genç bir oyuncu, faydalı olur' diyerek yardımcı olmuştum. Yönetim değiştikten sonra kimse beni aramadı. Desteğime taraftar olarak devam ediyorum. Önemli olan Beşiktaş'ın iyi kadrolar kurması."

"Hakem hataları olmasaydı 2003-2004 sezonunda kesinlikle şampiyon olurduk. Çok gergin bir maçtı. Hepimiz hak etmediğimiz şekilde atıldık. Yakın zamanda Lucescu ile o maçı tekrar konuştuk. O gün sahada olan her şey saha içinde değil saha dışında kurgulanmıştı"

"İlerleyen dönemde Türkiye neden olmasın? Beşiktaş teknik direktörü olmak benim hayalim. Japonya'da 2 sezon oynamıştım, burada çalışmayı istiyordum. Beşiktaş'ta da çok güzel anılarım var. Beşiktaş'ta çalışmak benim hayalim."

"Palmeiras ve Roma'da da çok iyi partnerlerim vardı ama Ronaldo ile ilişkimiz çok farklıydı. Onunla birbirimizi tamamlayabiliyorduk. Kariyerim boyunca birlikte oynadığım en iyi oyuncu Ronaldo diyebilirim."

"Sergen Yalçın için çok mutluyum. Kariyerim boyunca oynadığım en iyi futbolcu Sergen Yalçın'dı. Top Sergen'e geldiğinde öyle pozisyonlar oluyordu ki hayal bile edemiyordunuz. Beşiktaş Sergen'le şampiyonluklar, hatta Şampiyonlar Ligi bile kazanabilir."