Zekeriya Alp: "3-4 gün içinde her şeyi açıklayacağız"

Zekeriya Alp: "3-4 gün içinde her şeyi açıklayacağız"

MHK'nın yeni sezonda 43 olan üst klasman hakem sayısını düşüreceği ve yakın zamanda hakemlikten ayrılan isimlerin de VAR koltuğuna oturacağı kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Ajans Beşiktaş - VAR koltuğuna eski hakemlerin geçeceği konusunda açıklama yapan Zekeriya Alp, “VAR'ın başına eski hakemleri geçirelim diye bir düşüncemiz yok. 3-4 gün içinde yeni sezonda yapılması planlanan her şeyi açıklayacağız.“ dedi.

"YENİ TALİMATIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR''

MHK Başkanı Alp, "43 tane üst klasman hakemimiz var. Bu hakemler Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarını yönetiyorlar. VAR'ın başına eski hakemleri geçirelim diye bir düşüncemiz yok. 3-4 gün içinde yeni sezonda yapılması planlanan her şeyi açıklayacağız. Bu açıklamada her şey net olarak açıklanacak. Tüm konularda bilgi sahibi olacaksınız. MHK yönetim kurulu yeni sezon için hazırladıkları talimatı Türkiye Futbol Federasyon'u yönetime iletti. MHK, Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin talimata onay vermesini bekliyor. Federasyonun onay vermesiyle birlikte yeni talimatın açıklanması bekleniyor" diye konuştu. (Akşam)

Etiketler :