Zorlu fikstür başlıyor!

Zorlu fikstür başlıyor!

Karabük önünde rahat kazanan Beşiktaş için asıl serüven şimdi başlıyor. Kara Kartal, aralarında Bayern Münih, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor’un da olduğu 1 aylık periyotta, birbirinden zorlu 8 maça çıkacak.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de sahasında Karabük’ü farklı mağlup eden ve son derece rahat bir galibiyet alan Beşiktaş için artık zorlu maraton asıl şimdi başlıyor. Siyah-Beyazlılar yaklaşık 1 aylık periyotta üç kulvarda birbirinden zorlu mücadelelere çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in öğrencileri, bu süreçte 4’ü dışarıda, 4’ü içeride olmak üzere Süper Lig, Şampiyonlar Lig ve Türkiye Kupası’nda toplamda 8 karşılaşmada boy gösterecek. Bu maraton sırasında alınacak sonuçlar, bir bakıma Kara Kartal’ın kaderini çizecek. İlk olarak Beşiktaş, önümüzdeki hafta soluğu Konyaspor deplasmanında alacak. Bu maçtan sadece 4 gün sonra Siyah-Beyazlılar, Devler Ligi 2. Turu’nda Alman devi Bayern Münih’in ilk maçta konuğu olacak.

4 gün içerisinde iki derbi

Bu iki maçın ardından Kartal, 4 gün içerisinde üst üste iki derbiye çıkacak. Güneş’in öğrencileri Fenerbahçe’yi önce ligde, daha sonra da Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Vodafone Park’ta ağırlayacak. Beşiktaş için zorlu serüven bununla da bitmeyecek. Ligde Trabzonspor’un konuğu olacak Beşiktaş, evinde Gençlerbirliği ile karşılaştıktan sonra, Devler Ligi rövanşında Bayern’in rakibi olacak. Bu maçın ardından da ligde Başakşehir deplasmanında Kartal, 3 puan arayacak. (Fanatik)

Etiketler :