Abdullah Yılmaz’dan olay sözler: "Bursaspor-Beşiktaş maçında Mete Kalkavan değişmiştir."

Abdullah Yılmaz’dan olay sözler: "Bursaspor-Beşiktaş maçında Mete Kalkavan değişmiştir."

2. Lig Kırmızı Grup’taki Afjet Afyonspor-Menemen Belediyespor maçı öncesinde MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’nun, kendisini tehdit ettiğini iddia ederek, hakemliği bırakan Abdullah Yılmaz, çarpıcı itiraflarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun, kendisini tehdit ettiğini iddia ederek, hakemliği bırakan Abdullah Yılmaz, yaşananların ardından ilk kez konuştu. Yılmaz başından geçenleri anlatırken hakem camiası için de flaş ifadeler kullandı. İşte o açıklamalar…

METE KALKAVAN – HALİL UMUT MELER İTİRAFI!

İki tane müsabakanın hakemi değişti mi değişmedi mi diye kamuoyunda tartışılıyor. Namoğlu, o zaman da açıklama yapmıştı. Lig tarihimizde cuma günün oynanmaya başlayan maçların tebligatları istisnasız çarşamba günleri atanır. Ama kendisi açıklamasında perşembe günü atadık ifadelerini kullanıyor. Kendi müsabakamdan örnek verecek olursa Ekim ayının 20'sinde oynanan Adana-Ankaragücü maçının tebligatı çarşamba günü geldi. Bu açıklamayla kamuoyunu yanıltabilirsiniz. Algı yönetme çabaları yanlıştır. Bursaspor-Beşiktaş maçında Mete Kalkavan değişmiştir. Tebligatını çarşamba günü almıştır ancak perşembe günü maç Halil Umut Meler'e teslim edildi. Bu olayı da kamuoyuna sunmak istiyorum. (Fanatik)