Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor! Transferde tüm detaylar

Beşiktaş, Matic'i renklerine bağlamaya hazırlanıyor! Transferde tüm detaylar

Siyah-beyazlılar, Fransa'nın Rennes Kulübü'nde forma giyen Sırp ön libero Nemanja Matic ile anlaşmaya yakın.

Siyah-beyazlılar, Fransa'nın Rennes Kulübü'nde forma giyen Sırp ön libero Nemanja Matic ile anlaşmaya yakın. 35 yaşındaki futbolcunun menajeri Vlado Lernic ile İstanbul'da bir araya gelen Beşiktaş yöneticileri, 1.5 yıllık sözleşme yapma konusunda prensipte anlaştı.

Rennes Kulübü ile de anlaşma sağlanırken, tecrübeli oyuncunun cuma günü İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor. 2025 Haziran'ına kadar sözleşmesi bulunan Matic için Rennes'in, Beşiktaş'a daha düşük bir bedel teklif ettiği öğrenildi.

Matic, kariyerinde Chelsea, Manchester United, Benfica, Roma gibi önemli kulüplerde forma giydi ve 9 kupa kazandı. 2014 ve 2015'te ülkesi Sırbistan'da Yılın Futbolcusu seçildi.

Tecrübeli oyuncunun transferi Beşiktaş'ın orta sahasına önemli bir güç katacak. Matic, savunmadan geçiş oyununda ve oyun kurmakta önemli bir rol oynayabilecek. Tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'a katılması, takımın şampiyonluk iddiasını güçlendirecek.

Ancak, L'Equipe'te yer alan habere göre, transfer henüz kesinleşmiş değil. Gazeteye göre, iki kulüp arasında henüz resmi bir görüşme yapılmadı. Haberde, Matic'in Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi durumunda, Rennes'e geri dönmesi ve takıma entegrasyon olup sahaya çıkmasının ihtimal dışı olduğu belirtildi.