Alen Halilovic transferinde son durum! Menajeri açıkladı

Alen Halilovic transferinde son durum! Menajeri açıkladı

Beşiktaş, Milan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için masaya oturduğu ve anlaşmanın sağlandığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yöneticileri transfer çalışmaları kapsamında İtalya'da bulunuyor. Hem Sky Italia hem de @DiMarzio'nun yayınladıkları bilgilere göre Beşiktaş, Milan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilovic'i kadrosuna katmak için girişimler sürüyor. Menajeri ise transfer iddialarını yalanladı.

Siyah-beyazlı yöneticilerin Halilovic'in menajeriyle İtalya'da bir araya geldiği iddia edildi. Akşam saatlerinde ise aSpor, Beşiktaş'ın Halilovic'in kiralanması konusunda Milan ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Birlikte görüntülenmişlerdi

İtalya'da bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Milano'da Alen Halilovic ve menajeri Mirsad Türkcan ile görüntülendi. Görüntüler, genç futbolcunun Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarını güçlendirdi.

Menajerinden açıklama

Alen Halilovic'in menajeri Türkcan TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Transfer söz konusu değil. Ben ve oyuncum o mekanda tesadüfle bulunduk. Fikret Orman ile karşılaşmamız tesadüften ibaret" açıklamasını yaptı.

Sosyal medyadan takibe aldı

Alen Halilovic, Instagram hesabından Loris Karius ve Adriano'yu takibe aldı.

İşte o fotoğraf

İtalyan gazeteci Di Marzio, Milan'da forma giyen 22 yaşındaki Alen Halilovic için Beşiktaş'ın devrede olduğunu iddia etmesinin ardından fotoğrafları yayınladı. Di Marzio, görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini ve Halilovic'in Beşiktaş'a bir adım daha yaklaştığını söyledi.

orman-italya-1.jpg

orman-italya-2.jpg

Etiketler :