ANALİZ | Derbi anketlerinde son durum! Kim önde?

ANALİZ | Derbi anketlerinde son durum! Kim önde?

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi kritik öneme sahip...

Ajans Beşiktaş Analiz - Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe maçı öncesi yapılan anketlere bakıldığında sporseverler siyah-beyazlıları favori görüyor. Ajans Beşiktaş olarak son 24 saatte yapılan anketleri sizin için analiz ettik.

Fanatik gazetesinin Twitter hesabından yaptığı ankete göre gazetenin takipçilerinin %58'i derbiyi Beşiktaş'ın kazanacağını söyledi. 11.742 kişinin katıldığı ankette katılımcıların %33'ü "Fenerbahçe kazanır" derken, %9'u ise "beraberlik" dedi.

26 binin üzerinde takipçisi olan gazeteci Ali Fuat Duatepe'nin Twitter'da açtığı ankette ise %69 ile "Beşiktaş kazanır" sonucu çıktı. Aynı ankette "Fenerbahçe kazanır" diyenler %15'te kalırken, oyların %10'unu "maç tatil olur" yanıtı verenler oluşturdu. Beraberlik diyenler ise %6 olarak belirlendi.

Derbiyi okurlarına soran bir diğer platform da yayıncı kuruluş Bein Sports oldu. Kanalın internet sitesi üzerinden açtığı ankete 30.034 kişi katıldı. Katılımcıların %49,5'i Beşiktaş'ı maçın galibi ilan etti. Fenerbahçe kazanır diyenler %42,3 olurken, derbinin berabere biteceğini öngörenlerin oranı %8,2 oldu.

(Bein Sports'taki anket oy vermeye açık durumda. Bu oranlar haberin hazırlandığı dakikalardaki oranlardır)