Arda Turan, Sarıyer'deki villasını satmaktan vazgeçti

Arda Turan, Sarıyer'deki villasını satmaktan vazgeçti

Barcelona'da sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamayan ve ara dönemde transfer olacağı söylenen Arda Turan villasını satılığa çıkarmıştı. Son günlerde ismi Beşiktaş ile anılan milli futbolcu ilanı yayından kaldırdı.

Ajans Beşiktaş - Barcelona'da sakatlıklardan dolayı forma şansı bulamayan ve ara dönemde transfer olacağı söylenen Arda Turan villasını satılığa çıkarmıştı. Transfer dedikoduları karışan Arda, ilanı yayından kaldırdı. Barcelona'ya transferi oldukça gündem yaratan ancak son dönemde sakatlıkları nedeniyle forma şansı bulamayan Arda Turan, transfer döneminin en çok konuşulacak isimlerinden biri olacak gibi...

Arda Turan'ın Türk takımlarından Başakşehir ve Beşiktaş ile dirsek temasında olduğu da iddia edilmişti. Arda'nın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Tolga Zengin paylaşımı üzerine, Beşiktaş iddiaları oldukça güçlenmişti. Tecrübeli futbolcunun Sarıyer'deki villasını satılığa çıkarmıştı, fakat Arda ilanı yayından kaldırdı.

Arda'nın ilanı yayından kaldırması, Türkiye'ye transfer olacağı iddialarını güçlendirdi. Arda'nın oyuncu kardeşi Okan Turan sosyal medya hesabından oyuncunun evinden bir fotoğraf paylaşmıştı. Sahibinden.com adlı sitede yayınlanan ilanda aynı evin satılığa çıkarıldığı ortaya çıkmıştı. (Fanatik)

Etiketler :