Aziz Yıldırım'dan şaşırtan çıkış! Fikret Orman için 'Ya bırak oğlum!...' dedi

Aziz Yıldırım'dan şaşırtan çıkış! Fikret Orman için 'Ya bırak oğlum!...' dedi

İkinci Futbol Zirvesi'nde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Trabzon patronu Muharrem Usta ile biraraya gelmek istemediği ileri sürülmüştü. Ajansların geçtiği son videoda, yaşanan diyaloglar daha net ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - İkinci Futbol Zirvesi gündeme damga vuran, başarılı bir organizasyon olarak gerçekleşirken kulüp başkanlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile fotoğraf verdiği esnada yaşananlar dikkat çekiciydi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, fotoğraf çekimi esnasında Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya tepki verdiği iddiası sosyal medyaya düşmüş ve tartışma konusu olmuştu. Ancak ajansların geçtiği son videoda Aziz Yıldırım'ın Muharrem Usta'ya değil, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a tepkili olduğu görüldü.

İlk tepki Demirören'e

Görüntülerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın, Aziz Yıldırım'ı Fikret Orman ile biraraya getirme çabasında olduğu ancak Yıldırım'ın sert bir şekilde bu talebi geri çevirdiği görünüyor.

Sert bakışlar!..

Demirören'in, Fikret Orman'a hitaben, "Fikret... Fikret Başkan" diye hitap etmesinden duyduğu rahatsızlığı bakışları ile belli eden Aziz Yıldırım'ın, Göksel Gümüşdağ'ın çabalarına da, "Ya bırak oğlum çağırma..." şeklinde karşılık vermesi görüntülere yansıyor. (Fanatik)