Belirsizlik sürüyor! Ryan Babel'de son durum ne?

Belirsizlik sürüyor! Ryan Babel'de son durum ne?

Beşiktaş yönetimi, Ryan Babel'in tavırlarını değerlendiriyor. Son karar devre arasında verilecek. Kararı, Babel'in son haftalarda sergileyeceği tavır belirleyecek.

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Babel bir taraftar ile girdiği polemik ve ardında yaptığı çirkin paylaşımın ardından özür dilemesine rağmen; Beşiktaş yönetimi Hollandalı oyuncuya taviz vermiyor. Takımı gençleştirmek için harekete geçen Beşiktaş Yönetimi bu plan çerçevesinde 32 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayırmaya çalışacak.

Öte yandan Babel'in tavırları da konuşulmaya devam ediliyor.

Sabah gazetesinin haberinde Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu'nun Galatasaray derbisi öncesinde Ryan Babel için oynamasına engel durumu olmadığı yönünde görüş bildirdiği, ancak yıldız futbolcunun tedavi sürecini ağırdan alarak isteksiz bir tavır sergilediği ileri sürüldü.

Teknik direktör Şenol Güneş'in de bu tutumu nedeniyle Babel'i son iki maçta kadroda düşünmediği gelen bilgiler arasında.

Ancak futbolcunun, teknik direktör Şenol Güneş'e, "Oynamayarak değer kaybetmek istemem. Tekrar formamı giymek istiyorum" dediği de iddia ediliyor.

Yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayan Babel, sosyal medya üzerinden bir taraftara hakarette bulunmuş ve kınama cezası almıştı.

"PARA ALIP YATMAYI İSTEYEN BİRİSİ DEĞİLİM"

Babel'in aynı zamanda, "Ben para alıp, yatmayı isteyen birisi değilim. İyileşir iyileşmez oynamak ve yine şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sosyal medyada yanlış anlaşıldım. Tamamen esprili bir yaklaşımda bulunmak istemiştim. taraftarı kırdığımı anladığım an özür diledim" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

FLAMENGO DEVREYE GİRDİ

Hollandalı futbolcu siyah-beyazlı takımda yaşadığı problemler üzerine Flamengo yöneticileri devreye girdi ve siyah-beyazlı yönetimle temas kurdu. Beşiktaş, Babel için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. İki tarafın yakın zamanda masaya oturacağı ve transferi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. (Sabah ve ASpor)

Etiketler :