"Beşiktaş için Hapoel maçı bitti"

"Beşiktaş için Hapoel maçı bitti"

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Spor yazarları bol gollü geçen maçı bugünkü köşelerinden değerlendirdiler. Onlardan biri de Sabah gazetesi yazarı Metin Tekin'di.

İşte Metin Tekin'in bugünkü yazısı:

"Beşiktaş hata yapmadı değil, ama bildiğiniz güzel işler yaptı. Cumartesi gününe dönüp bakıyorsunuz, Galatasaray'ı izliyorsunuz, Başakşehir'i izliyorsunuz, dün gündüz Fenerbahçe'yi izliyoruz sonra Beşiktaş'a bakıyoruz... Şunu çok net söylüyor ve görüyoruz ki Beşiktaş hepsinden daha farklı daha güçlü bir takım. Ligin sonunda ne olur bu çok tartışılır ama Beşiktaş'ın bu oyun ve takım gücüne, bu sene içinde ligde yaklaşabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum.

HAYAL ETTİĞİ HER ŞEYİ

Oğuzhan'ın tam başrol olduğunu söyleyemesek de, Quaresma'nın asist ve gol pası anlamındaki yaratıcı oyunu, Talisca'nın 'hayal ettiği her şeyi yapabilir' vuruş tekniğine bir de Babel'in tamamlayıcı kimliği eklenince, bu Beşiktaş sahneye çıkıyor. Cenk artık 'Ben bu takımın birinci santrforuyum' diyor. Dediğimiz gibi Beşiktaş kazanıyor ama ligdeki bu farkın açılmasında her hafta rakiplerinin sürekli takılması büyük başrol oynuyor. Ben Beşiktaş adına bu olumlu tablonun çok fazla değişeceğini sanmıyorum.

Ben Beşiktaş için Hapoel Beer-Sheva maçının bittiğini düşünüyorum. Turu geçen belli: Beşiktaş... Bu nedenle Pazartesi günkü Galatasaray derbisi için kadro anlamında biraz rotasyon görebiliriz. Beşiktaş, TT Arena'ya rakibinin 7 puan önünde gidecek. Bu Beşiktaş için büyük bir avantaj. Olası bir Beşiktaş galibiyeti, ligi siyah-beyazlılar açısından büyük ölçüde koparacaktır."

Etiketler :