Beşiktaş Icrypex, Galatasaray'ı mağlup etti

Beşiktaş Icrypex, Galatasaray'ı mağlup etti

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Galatasaray'a karşı oynadığı mücadeleyi 82-64 kazandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Galatasaray'a karşı oynadığı mücadeleyi 82-64 kazandı. Beşiktaş Icrypex maça; Mehmet Yağmur, James Blackmon, Egehan Arna, Sadık Emir Kabaca ve Furkan Haltalı beşiyle başladı. Siyah-beyazlılar, dengeli geçen ilk çeyreği 19-16 önde geçti. İkinci çeyrekte oyunun kontrolünü ele geçiren Kartal, ilk yarıyı 42-29 üstün tamamladı. Üçüncü çeyrekte 25 sayı üreten siyah-beyazlılar, final periyoduna 19 sayı önde gitti (67-48). Son çeyrekte rahat bir oyun ortaya koyan Beşiktaş Icrypex Takımı, salondan 82-64 galip ayrıldı. Beşiktaş adına maçtaki en skorer oyuncu 17 sayı kaydeden Joel Berry olurken, onu 13’er sayıyla Şehmus Hazer ile James Blackmon ve 11 sayıyla Egehan Arna takip ettiler.

Ahmet Kandemir: ''Hikayenin sonunda şampiyon olacağız''

ING Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray'ı farklı mağlup eden Beşiktaş'ın Başantrenörü Ahmet Kandemir maçın ardından şu şekilde konuştu:

“Hep beraber bir başarı hikayesi yazmak için yola çıktık. Sezona kötü başlamamıza rağmen bu projeden geri adım atmadık. Hatalarımızdan dersler çıkarıp önlemlerimizi aldık. Genç oyuncularımız zor durumun üstesinden geldi, bu da onlar lider yapılı oyuncular olduğunu gösteriyor. Mümkün olduğu kadar iki yabancıyla oynamaya çalışıyoruz. Oynayan herkes aynı eforu göstermeye başladı. Kazanan ve iyi oynayan bir takım kimliğine büründük. Galatasaray’a karşı ligin ilk yarısında 95 sayı yemiştik, bugün onları çok aşağıda tuttuk. Şimdi önümüzde Avrupa kupası var. Prensiplerimizden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz. Yerli oyuncularla oynadığımız için tüm basketbolseverler takımımıza bir sempati duyuyor. Biz de ülkemize layık olmaya çalışıyoruz. Daha çok oyuncu yetiştireceğiz. Hikayenin sonunda şampiyon olacağız.”

Etiketler :