Beşiktaş kafilesine saldırı!

Beşiktaş kafilesine saldırı!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynanacak Samsun Canik Belediye - Beşiktaş maçı öncesi Siyah-Beyazlı kafileye saldırı gerçekleşti.

Ajans Beşiktaş - Kadınlar Basketbol Ligi’nde bugün oynanacak Samsun Canik Belediye – Beşiktaş maçı öncesi konuk takım kafilesi salon girişinde saldırıya uğradı.

Fanatik'teki habere göre ev sahibi ekip için çok kritik olan karşılaşma öncesi Canik Hasan Doğan Spor Salonu girişinde Siyah-Beyazlı teknik ekip ve sporculara yönelik saldırı gerçekleşti.

Saldırı esnasında güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı görüldü. PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’un akşam saatlerinde Manisaspor ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle, güvenlik güçlerinin yetersiz kaldığı bildirildi.

POLİS YETERSİZ KALDI

Futbol Arena'nın haberine göre Beşiktaş kafilesi Samsun Canik Belediye'nin oynanacağı maçın salonuna giderken otobüsün geçtiği güzergahta bazı taraftarların maytap fırlattığı ve yine otobüsün tekmeleyip yumruklandığı öğrenildi.

PTT 1. Lig'de bu akşam oynanacak Samsunspor - Manisaspor maçı nedeniyle güvenlik güçlerinin bu müsabakada yetersiz kaldığı kaydedildi.

Beşiktaş cephesi Samsun Canik Belediye maçında yaşadıkları saldırının ardından sadece olay sadece Karakol polislerinin olmasına ve güvenlik güçlerinin yetersiz kalmasına tepki gösterdi.

Beşiktaş kafilesinin yaşadığı saldırıya rağmen kimsenin yaralanmadığı ve yaşanan olaylara rağmen müsabakanın sorunsuz şekilde başladıldığı öğrenildi.