Beşiktaş, Lyon yolunda.. İşte bugünkü program

Beşiktaş, Lyon yolunda.. İşte bugünkü program

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçı için Lyon'a gidiyor.

Ajans Beşiktaş - İstanbul’daki hazırlıklarını dün akşam Nevzat Demir Tesisleri'nde tamamlayan Beşiktaş, bugün saat 12.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Lyon'a hareket etti.

Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi.) ve Candaş Tolga Işık (İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi) kafilemizle birlikte Lyon’a gitti.

Teknik Direktör Şenol Güneş maç kadrosuna 20 futbolcumuzu dahil etti.

Siyah-beyazlı yöneticiler ve misafirleri, yeni uygulama gereği başka bir uçakla yola çıktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise daha önceden Fransa'nın yolunu tutmuştu.

Kırmızı kart cezalısı Aboubakar, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin liderlik ettiği kafilede yok. Caner Erkin ise Lyon kafilesinde yer aldı. Tesislerden havalimanına doğru geçerken futbolcuların keyifli halleri dikkat çekti.

Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam maçın oynanacağı statta TSİ 21.00’de yapacak ve daha sonra kampa girecek. Antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Şenol Güneş TSİ 20.30’da basın toplantısı düzenleyecek.