"Beşiktaş, Mario Mandžukić için şartları zorluyor"

"Beşiktaş, Mario Mandžukić için şartları zorluyor"

Ahmet Nur Çebi'nin yakın arkadaşı ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erol Kaynar, Önemli açıklamalarda bulundu. Mario Mandžukić, Beşiktaş'a transfer olabilir mi?

Ajans Beşiktaş - Ahmet Nur Çebi'nin yakın arkadaşı ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erol Kaynar, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Mario Mandžukić, Beşiktaş'a transfer olabilir mi? İşte cevaplar;

Wagner Love örneği bizi korkutuyor

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği futbolcular Papiss Cisse ve Atakan Üner'le ilgili fikirlerini paylaşan Erol Kaynar, "Altınordu herkese bir ders veriyor. Çok iyi futbolcular yetiştiriyorlar ve birçok oyuncuyu dünya piyasasına sundular. Sergen Yalçın'ın Atakan'la ilgili fikirlerini duymuştum ve bir anlaşma sağlanacağını düşünüyorum. Cisse'yi çok istediklerini sanmıyorum. Alanya'daki performansını burada gösteremeyebilir. Wagner Love örneği bizi çok korkutuyor. Beşiktaş'ın elinde önemli bir golcü listesi var. Bu listeye odaklanacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Caner Erkin'in sol ayağı Messi seviyesinde"

Beşiktaş'tan ayrlan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le alakalı konuşan Erol Kaynar, "Gökhan Gönül'e başarılar diliyorum. Gökhan Gönül'ün ayrılığına çok üzüldüm çünkü en az 1-2 sene daha oynayabilirdi. Bu isimlerin yeri doldurulur ancak kolay değil. Caner ve Gökhan'ın kalmasından yanaydım. Caner'in sol ayağının Messi ayarında olduğunu düşünüyorum. Böyle bir futbolcuyu tutmak isterdim ancak Sergen Yalçın'ın da bir bildiği vardır. Beşiktaş'ın önerdiği ücretler çok kabul edilecek düzeyde değildi. Bu oyunculara 500 bin Euro önerildi ve bu oyuncuya git demek. Bu oyuncularla bir anlaşma zemini oluşmadı. Bu yönetimin ve teknik heyetin bir tasarrufudur. Ben bu duruma üzüldüm. Bazı oyuncular 500 bin Euro'nun çok üstünde para kazanıyor. Burada işin bir gerçeği var çünkü Beşiktaş'ta büyük bir enkaz var. Ahmet Nur Çebi'nin cebinden çok para çıktı ve onu eleştirecek noktada değilim. Beşiktaş'a çok futbolcu alınacak çünkü ön eleme oynayacaklar" dedi.

"Mandzukic için şartlar zorlanıyor"

Beşiktaş'ın golcü arayışlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Erol Kaynar, "Beşiktaş'ın Mario Mandžukić'i çok istediğini biliyorum. Sergen Yalçın'ın en çok üstünde durduğu isim Mandzukic. Bu oyuncuyla ciddi ciddi ilgileniyorlar. Bunu net bir şekilde biliyorum çünkü nabız yokluyorlar. Burada rakamlar çok önemli. Beşiktaş'ın ne kadar para vereceği çok önemli. Beşiktaş ciddi bir şekilde bu transferi düşünüyor. Mario Mandžukić'le ilgili ekonomik şartlar zorlanabilir" ifadelerini kullandı. (Ajansspor)

Etiketler :