Beşiktaş Sompo Japan kupada yarı finalde!

Beşiktaş Sompo Japan kupada yarı finalde!

Beşiktaş Sompo Japan PTT Erkekler Türkiye Kupası'nda Banvit ile karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Efsanelerin Yükseldiği ve Avrupa'nın en iyi ligi olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin en iyi 8 takımının katılacağı "PTT Erkekler Türkiye Kupası 2018" ile heyecan, 16 yıl aranın ardından İstanbul'da yaşanıyor.

PTT Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş Sompo Japan ile Banvit karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Banvit ile deplasmanda oynadığı maçtan 83-87 galip ayrılmıştı.

Takım maça; Adams, DJ, Diebler, Weems ve Lalanne ile başladı. İlk çeyreği 13-13 eşit skorla tamamlayan siyah beyazlılar ikinci çeyrekte rakibiyle arasındaki farkı açmayı başardı. İlk yarı 9 sayı farkla 41-32 tamamlandı. 

Üçüncü çeyrektede üstünlüğü rakibine kaptırmayan siyah beyazlılar son çeyreğe 67-44'lük skorla girdi. Son çeyreğe Mutaf'ın üç sayılık basketiyle başlayan Beşiktaş Sompo Japan üstünlüğü elden bırakmayarak karşılaşmayı 80-63'lük skorla tamamladı.

Beşiktaş Sompo Japan bu sonuçla Darüşşafaka, Tofaş ve Anadolu Efes'in ardından yarı finale yükselen 4. takım oldu. Yarı finalde Beşiktaş Sompo Japan Tofaş ile karşılaşacak. 

 

Etiketler :