Beşiktaş'a sürpriz transfer: Eski dost geri dönüyor

Beşiktaş'a sürpriz transfer: Eski dost geri dönüyor

Matej Mitrovic'i alarak stoper transferini tamamladığı düşünülen Beşiktaş, bu kez eski oyuncusu Ersan Adem Gülüm ile anlaştı. Kulüplerin anlaşması halinde cuma günü resmi imzalar atılacak.

Ajans Beşiktaş ÖZEL - Yıllardır stoper arayışında olan ancak bu sürede transfer ettiği birçok oyuncudan istediği verimi alamayan Beşiktaş, eski oyuncusu Ersan Adem Gülüm ile yeniden söz kesti.

Geçen sezonun devre arasında Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan ancak o dönemde yaşanan Rhodolfo sakatlığıyla birlikte gönderilmesi eleştirilen Ersan, 1 yıl sonra geri dönüyor.

Yaklaşık 1 hafta önce transer edilen Matej Mitrovic'in de Şenol Güneş'in istediği sol stoper özelliklerini taşımaması nedeniyle arayışlara giren Beşiktaş yönetimi, geçen hafta içinde Ersan'ın kapısını çaldı. Bu teklife hiç düşünmeden  "evet" diyen Ersan "kulübüm de onay verirse seve seve gelirim" yanıtını verdi.

Bu gelişme üzerine Ersan'ın kulübü ile masaya oturan Beşiktaş, geçen yıl transfer sürecinde kurulan iyi ilişkiler nedeniyle Çin ekibininin de teklife sıcak bakmasını sağladı. Hebei China Fortune, Beşiktaş'ın yaptığı 1.5 yıl kiralama teklifine "evet" derken, ödeme detaylarını konuşmak için cuma gününe bir kez daha randevu verdi.

Eğer iki kulüp ödeme şartları konusunda da anlaşırsa Ersan, 1.5 yıl daha Beşiktaş forması giyecek.