Beşiktaş'ın, Dusan Tadic teklifi

Beşiktaş'ın, Dusan Tadic teklifi

Kadrosuna yıldız transferi yapmak isteyen Beşiktaş, Dusan Tadic'e teklif yaptı.

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yıldız oyuncu DusanTadic'i kadrosuna katmak için işleri ciddiye bindirdi ve teklifini yaptı.

AYRILIK HABERİ BEKLENİYOR

Beşiktaş'a menajerler aracılığıyla önerilen futbolcuya hemen olumlu yanıt veren yönetim, Dusan Tadic’in Ajax’tan bonservisiyle ayrılmasını bekliyor.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaşlı idarecilerin Dusan Tadic’e yaptığı teklifin detayları da ortaya çıktı. Beşiktaş, Dusan Tadic’e, seneliği 2.5 milyon Euro’dan 2 artı 1 yıllık kontrat önerdi. Şu anda menajeri aracılığıyla Ajax’la ayrılık görüşmeleri yapan başarılı oyuncunun, Beşiktaş’a olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

DUSKO TOSIC DEVREYE GİRDİ 

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic, Dusan Tadic transferi için devrede... Kariyerine oyuncu menajeri olarak devam eden Tosic, Sırbistan Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı Dusan Tadic’e, Beşiktaş’lailgili bilgi verip, birçok talibi olan oyuncunun seçimini Beşiktaş’tan yana kullanması için çaba gösteriyor. Başarılı hücumcunun, Tosic’in de etkisiyle Beşiktaş’a olumlu baktığı ifade edildi.

VEDA SONRASI PAZARLIK

Dusan Tadic’in resmen Ajax’la yollarını ayırması sonrasında tarafların maaş pazarlığına başlaması planlanıyor.

DUSAN TADIC KİMDİR

Dusan Tadic, 20 Kasım 1988 yılında Sırbistan'da dünyaya geldi. 181 cm boyundaki Tadic, sol kanat, 10 numara ve forvet olarak görev yapmaktadır. 98 kez Sırbistan milli formayı giyen yıldız isim 21 gol kaydetti. Vojvodina'da futbola başlayan Tadic kariyeri boyunca Groningen, Twente, Southampton ve Ajax'formaları. 660 kez sahaya çıkan Tadic, 202 gol 232 asist üretmiştir. (Fanatik)