Beşiktaş'ın gözdesi Orkun Kökçü için Feyenoord kararını verdi

Beşiktaş'ın gözdesi Orkun Kökçü için Feyenoord kararını verdi

Feyenoord, Beşiktaş ile transfer konusunda adı anılan Orkun Kökçü hakkında kararını verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın geçtiğimiz transfer dönemlerinde yakından ilgilendiği ve yeni sezon öncesi bir kez daha girişimlerde bulunacağı iddia edilen Orkun Kökçü için Feyenoord'un planı belli oldu. 

Hollanda ekibinin, genç futbolcunun sözleşmesini uzatmak istediği ve bu konuda futbolcunun temsilcileriyle görüşme masasında olduğu yazıldı.

Beşiktaş ile adı anılan 18 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinin yenilenmesi gündemdeydi. Feyenoord yöneticilerinin, Orkun'un temsilcileriyle temasa geçtiği ve bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu bir şekilde sonlanmaya yakın olduğu iddia edildi.

Voetbal'da yer alan haberde, genç futbolcunun da birkaç sezon daha Hollanda'da futbol oynamaya devam etmeye sıcak baktığı ifade edildi. 

FEYENOORD'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Feyenoord, Orkun Kökçü ile ilgili çıkan haberlerin hemen ardından resmi olarak genç futbolcuyla 3 yıllık yeni sözleşme yapıldığını açıkladı. 

ORKUN KÖKÇÜ: "GURURLUYUM"

"Buradaki ilk profesyonel sözleşmeyi imzaladıktan 2 yıl sonra, yeni bir sözleşme imzalamak beni gururlandırıyor. Bu yıl yaşadığım gelişim sayesinde bunu başardım. Kulübümle, benimle ilgili planları hakkında uzun süre konuştum ve Feyenoord'da kalmaya karar verdim." (Futbol Arena)

Etiketler :