Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Domagoj Vida kimdir?

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Domagoj Vida kimdir?

Beşiktaş, transfer listesinin başına stoper Domagoj Vida'yı yazmış durumda.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takım transfer döneminin başında Real Madrid'ten ayrılan Pepe'yi kadrosuna katarak adından söz ettirdi. Daha sonra Marcelo'yu 7.5 milyon Euro karşılığında Lyon'a satan Beşiktaş'ta gündem yeniden stoper transferine döndü. Listenin başında yer alan isim ise Hırvat stoper Domagoj Vida.

Domagoj Vida kimdir?

Siyah-beyazlı takımın gündemindeki stoper Domagoj Vida, futbola Hırvatistan'ın NK Osijek takımında başladı. Daha sonra Almanya'nın Bayer Leverkusen takımına transfer olan Vida, orada bir sezon kaldıktan sonra Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına satıldı. 12-13 sezonunda Dinamo Zagreb'ten, 5 milyon Euro bedelle Dinamo Kiev'e transfer olan Vida, halen Ukrayna ekibinin formasını giymekte. Yıldız stoper, 48 kez de Hırvatistan Milli Takım formasını sırtına geçirdi. Vida'nın sözleşmesi Aralık ayında sona erecek. Yıldız oyuncunun Transfermarkt sitesine göre piyasa değeri 9 milyon Euro.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.