Beşiktaş'ta golcüler yarışa girdi

Beşiktaş'ta golcüler yarışa girdi

Beşiktaş'ın dünkü idmanında, Bursa maçının kahramanları Cenk Tosun ve Aboubakar’a ek olarak Demba Ba da, birbiri ardına kaydettiği şık gollerle kalan 3 haftada forma için hazır olduğunu gösterdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın dünkü idmanına, takımın golcüleri arasında yaşanan kıyasıya rekabet damgasını vurdu. Bursaspor maçında attıkları gollerle Kara Kartal’a hayat veren Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar’a olarak Demba Ba da, peş peşe attığı gollerle göz doldurdu. Özellikle minyatür kale ve çift kale maç antrenmanlarında sık sık karşı karşıya gelen yıldızlar, forma rekabetinde öne geçmek için adeta birbirleriyle yarıştı. 3 futbolcu, sık sık şakalaşarak rekabetten keyif aldıklarını gösterdiler.

Kahkaha sponsoru Quaresma!
Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, dün sabah yapılan takım çalışmasına bu kez sadece klas hareketleri ve attığı şık gollerle değil, neşesiyle de damga vurdu. Tecrübeli futbolcu, antrenmanın başından sonuna kadar pozitif görüntüsüyle idmanın dikkat çeken ismi olurken sık sık takım arkadaşlarıyla şakalaşarak Ümraniye’ye neşe kattı.(Fanatik)