Beşiktaş`ta gözler Erik ten Hag`da

Beşiktaş`ta gözler Erik ten Hag`da

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United forması giyen Hannibal Mejbri`yi gözüne kestirmişti. Beşiktaş oyuncunun transferi için Erik ten Hag`ın kararını bekliyor.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar`ın 10 numara transferi için hedefleri arasına; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Hannibal Mejbri de eklenmişti.

İLK TEKLİF YAPILDI

Menejer önerisi sonrasında 20 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Kara Kartal, İngiliz ekibiyle temaslarda bulunmuştu.

İlk etapta satın alma opsiyonlu kiralama önerisi yapan Beşiktaş Yönetimi, olumsuz yanıt alması sonrasında bu teklifi bedelsiz kiralama olarak güncellemişti. Ancak Kırmızı-Şeytanlar`ın bu öneriye de çok sıcak bakmadığı bildirdi.

GERİ PLANDA KALDI

Manchester United menajeri Erik ten Hag`ın, Tunuslu yıldızın bu yaz Old Trafford`dan ayrılması konusunda kararsız olduğunu kaydedildi.

Genç 10 numara, United`ın sezon öncesi maçlarında olumlu bir izlenim bıraksa da Mason Mount ve Sofyan Ambarat`ın transferleri sonrası geri planda kalmıştı. Kartal, Hollandalı teknik adamın vereceği kararı bekliyor. (Fanatik)